Ibland vill man få ommålat

God dagens och tjenare mors på er alla. Ni som följer mig vet att jag har flyttat in i ett bostadsrättslägenhet. Jag har drömt om att ha råd med en egen lägenhet och nu har drömmen slagit in, jag ärvde en slant av en faster. Jag ska nu ta och skriva ett inlägg som jag hoppas kan vara till hjälp för er som behöver få hjälp av ett måleri i Sundsvall. Som en första åtgärd i lägenheten blev det att måla och tapetsera om i alla rum. Det är visserligen bara en tvåa men om man räknar med hallen och köket och taket och alla väggar så blev det ändå ett rätt så omfattande jobb. Orsaken till att jag valde att vända mig till Västernorrlands Måleri och Service beror på att jag blev rekommenderad dem av min nya granne som även han fått hjälp av det här företaget, därför kändes det tryggt att vända mig till dem. Det finns så många företag inom måleibranschen så det kan vara svårt att så där på rak arm veta till vilket måleri i Sundsvall man ska vända sig. Här fanns det i alla fall ett företag min granne rekommenderade så det gjorde att jag kände mig trygg i valet av företag. Som nybliven ägare till en lägenhet var det som sagt inte lätt att veta till vilket måleri i Sundsvall jag skulle vända mig till och jag har förstått att det inte är så enkelt ens om man ägt hus eller lägenhet länge på grund av alla företag som inte är seriösa. Jag fick den hjälp jag behövde och med ett bra resultat. Både grannen och jag tycker att vi har fått god hjälp av just detta specifika måleri i Sundsvall så jag kan varmt rekommendera er att vända er dit. 

Du gillar kanske också...